Gamescom 2021’deki Future Games Show’u böyle görüyorsunuz

Gamescom 2021’deki Future Games Show’u böyle görüyorsunuz

61
0
PAYLAŞ

GamesRadar’daki arkadaşlarımız bugün Future Games Show’a ev sahipliği yapıyor ve Resident Evil Village yıldızı Aaron LaPlante, diğer adıyla The Duke ile birlikte Lady D’nin kendisi Maggie Robertson’ın yardımına başvurdular.

Gösteri bugün, Ocak Perşembe başlıyor. 13:00 PDT / 16:00 EDT / 21:00 BST, ve bakışlarınızı Twitch, Facebook, YouTube’da izleyebilirsiniz, heyecan veya GamesRadar’ın kendisinde.

PAYLAŞ

BİR CEVAP BIRAK